2013/04/18

Fried Bakes Recipe

The jasmine gave the recipe of "Bake" of Saint Lucia.
Jasmine, Thank you :)

レシピ:

材料( 6個分 )

コンビーフ(1缶)
小麦粉(375g)
ベーキングパウダー(23g)
バター(55g)
ガーリックパウダー(2.5g)
オニオンパウダー(2.5g)
ぬるま湯

1.小麦粉とベーキングパウダーをふるいにかける。
2.砂糖と塩を加える。
3.室温に戻しておいたバターを加えて混ぜる。
4.ぬるま湯を加えながらこねる。
5.ぬるま湯を調整しながら、耳たぶの固さ位になるようにこねる。
6.コンビーフを缶から取り出し、ほぐす。
7.ガーリックパウダーとオニオンパウダーを加えて混ぜる。
8.生地を6等分して丸める。
9.生地を平に伸ばしてコンビーフを包む。
10.形成したら油(170℃位)で揚げる。

Recipe:

Ingredients (makes 6 bakes)

1 can corned beef
375g flour
23g baking powder
55g butter
2.5g garlic powder
2.5g onion powder
warm water

1.Sift the 23g baking powder and 375g flour.
2.Add 8g sugar and 6g salt.
3.Add 55g room temperature butter and knead.
4.Knead while adding warm water.
5. Continue to knead and add warm water until the dough reaches the same hardness of your earlobe.
7.Remove the corned beef from the can and mash it
8.Add 2.5g garlic powder and 2.5g onion powder and mix well.
9.Round the dough into six equal parts.
10.Flatten though dough and wrap around the corned beef.
11.After forming a ball around the beef, deep-fry at 170℃ .



mama




1 件のコメント :

  1. hello, I love your blog, I'm from Chile and arrived here from your daughter's youtube channel :3

    please, try some of chilean food, for example there is something called "sopaipillas" you can eat it with "pebre" or ketchup, as you want.

    http://canelakitchen.blogspot.com/2010/06/sopaipillas-con-prebre-little-chilean.html

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