2013/05/06

Barayaki Rice Burger Recipe




レシピ:

材料

豚肉(豚バラ肉約200g)
玉ねぎ(1/4個)
リンゴ(1/6個)
醤油(60cc)
酒(20cc)
生姜(15g)
ハチミツ(20g)

ご飯(適量)
バター(適量)
レタス(適量)


1.豚肉を細かく切る。
2.玉ねぎを細切りにする。
3.リンゴをすりおろす。
4.袋に、豚肉・醤油・酒・生姜・ハチミツ・すりおろしたリンゴを入れて揉む。
5.そのまま漬けておく。
6.ご飯と小麦粉を混ぜる。
7.平らに形成する。(上下分で2個)
8.フライパンに油をひいて、漬けておいた肉を炒める。
9.味をみて、濃い場合は水で調整する。
10.炒め終わったら肉と汁を分けておく。
11.フライパンにバターを溶かして形成したご飯を焼く。
12.両面を焼いて、焼き色がついてきたら汁を塗って再度焼く。
13.ご飯-レタス-マヨネーズ-バラ焼き-ご飯の順に重ねて完成。

※お好みで海苔やゴマなどのトッピングを。
※フライドポテトは、切ったジャガイモを水にさらして、水気をふき取った後に小麦粉をまぶして油で揚げると完成。
※イチゴシェークは、イチゴ・牛乳・砂糖・氷をミキサーにかけると完成。

Recipe:

Ingredients

200g pork
1/4 onion
1/6 apple
60cc Soy sauce
20cc Sake
15g ginger
20g Honey

Rice - Moderate amount 
Butter - Moderate amount 
Lettuce - Moderate amount 

1. Chop pork into small pieces 
2. Mince onions
3.Grate apples.
4. Place in a plastic bag and add apples, grated pork, soy sauce, sake, ginger, honey.
5. Let it soak
6. Mix flour into cooked rice
7. Form even, flat buns (Two at the top and bottom)
8. Put a little oil in the pan and grill the meat mixture.
9.Check the taste and adjust with water if salty.
10. When finished,separate juice from meat
11. Add butter to frying pan and grill rice buns.
12. Grill both sides until brown and brush with meat juices and grill again
13. Stack in this order: rice-lettuce-mayonnaise-meat (Barayaki)-rice... Done!

※Other recommended toppings are sesame seeds and seaweed.
※To make French Fries, remove moisture from cut potatoes, coat with flour, and fry in oil.
※For strawberry shake, mix strawberries, milk, sugar, and ice cream


mama



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