2014/05/01

子供の日レシピ:「クレヨンしんちゃん 鯉のぼり飯」の作り方 Crayon Shin chan's carp streamer rice recipe




レシピ:

材料

鮭フレーク
ごはんですよ
ケチャップ
パプリカパウダー

ターメリック
かまぼこ
納豆
海苔
枝豆
チーズ
たくあん
ハム
海老
梅干
お稲荷さん 皮


赤いご飯:ご飯にケチャップとパプリカパウダーを混ぜて炒める。
黒いご飯:ごはんですよを混ぜる。
黄色いご飯:卵とターメリックと塩少々にご飯を混ぜて、レンジで加熱(600W2分位)。
肌色のご飯:鮭フレークを混ぜる。
ウロコ:ハムやチーズを丸く切り抜いて重ねる。
ポールと紐:細めの納豆巻きと薄めのかまぼこ。

Ingredients:

Salmon flakes
Gohandesuyo (seaweed boiled in soy sauce)
Ketchup
Paprika powder
Eggs
Tumeric
Kamaboko fish cake
Natto
Seaweed
Edamame
Cheese
Takuan (pickled daikon)
Ham
Shrimp
Dried plum
Inari-zushi skin

Red rice: mix ketchup and paprika powder with rice and fry
Black rice: mix gohandesuyo with rice
Yellow rice: Mix tumeric, egg and a little salt together. Add to rice and cook for about 2 minutes in the microwave.
Pink rice: Mix salmon flakes with rice.
Scales: Cut circles from ham and cheese and layer on top of each other
Pole & string: Wrap a very thin natto roll and top with dried plum











mama








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